Suricata Safaris

Groepsreis

Een gegidst oog ziet meer!

 

 

Avontuurlijke en luxe verkenning Okavango Delta Botswana, start 30 juni 2024 (nog 4 plaatsen over)

 

De Okavango delta is een van de meest bijzondere natuurverschijnselen die wij kennen. Een rivier eindig in een delta, midden in de Kalahari woestijn. Behalve door verdamping kan het water nergens heen. Dit heeft een heel bijzonder gebied gecreëerd met heel veel bijzonder wildleven. Om deze delta goed te kunnen ervaren moet je er met boten in. Hiervoor organiseren wij een 7-daagse groepssafari van 30 juni tot 6 juli 2024. Volledig inclusief, 7 dagen 6 nachten (op de eerste en laatste dag een lodge in Maun, 5 dagen 4 nachten in de Delta). Deze safari vertrekt vanuit Maun en beslaat het grootste deel van de Okavango Delta, verkent de diversiteit van de Delta en keert terug naar Maun.

Accommodatie bestaat uit inlooptenten, compleet met comfortabel bed op de grond (bestaande uit een matras en beddengoed) en alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf in de bush. Bush-toilet en warme douche faciliteiten worden gedeeld tussen alle gasten. Driegangenmaaltijden worden bereid volgens de hoogste standaard en worden geserveerd in de eettent. Gasten worden helemaal ontzorgt, de tenten worden opgezet, het eten wordt klaargemaakt, als gast hoef je alleen maar te genieten van dit bijzondere natuurgebied. 

 

Prijzen:

Bij 12 Gasten 1650 Euro per persoon (maximaal 12)

Bij 10 + Gasten 1700 Euro per persoon

Bij 8 + Gasten 1750 Euro per persoon

Bij 6 + Gasten 1900 Euro per persoon

De boten waarmee gevaren wordt zijn klein, maximaal 6 passagiers. Naast de lokale gidsen gaan wij zelf ook mee op deze trip.

 

Deze trip kan goed gecombineerd worden met programma voor of na deze week. Vanwege de aankomende hoogseizoensdrukte raden wij aan een evt. aanvullend programma voorafgaand aan de Delta trip te laten organiseren. Kijk bijvoorbeeld even naar de landeninformatie over Botswana en Namibië op deze website. Een combinatie met Chobe NP, de zoutpannen van Botswana of de Caprivi of Etosha in Namibië zijn heel voor de hand liggend. Neem gerust even contact met ons op om samen ideeën, mogelijkheden en onmogelijkheden door te spreken.

 

Bovenstaande tarieven zijn inclusief het volgende.

•       Alle maaltijden op safari (ontbijt, lunch & 3 gangen diner)

•       Moremi Game Reserve vergunningskosten, kampgelden, heffingen & BTW

•       Diensten van professionele gidsen, kamppersoneel en chef-kok

•       Gamecruises & verkenning van de Okavango Delta per boot

•       Comfortabele 6 persoons passagiersboten met zonnekap

•       Comfortabel tentenkamp met beddengoed en gedeelde badkamerfaciliteiten

•       En-suite accommodatie in een lodge in Maun voor en na de safari

•       Luchthaventransfers 

•       220V oplaadmogelijkheden voor camera’s e.d.

 

Niet inbegrepen:

•       Transport of vluchten naar Maun

•       Gamewandelingen Moremi Game Reserve-kosten (14 Euro per persoon – optioneel)

•       Alcoholische & frisdranken (kan voor vertrek besteld worden tegen verkoopprijs)

•       Restaurant/Lodge maaltijden in Maun

•       Fooien voor het personeel (naar goeddunken van de gasten)

•       Reisverzekering & alle items van persoonlijke aard


Algemeen Groepsreizen

Hoewel veel mensen zelfstandig willen reizen zijn er ook altijd mensen die liever onder begeleiding reizen. Een groepsreis is dan een goede optie. Wij proberen elk jaar een groepsreis te organiseren die altijd door ons zelf begeleid wordt. Als er een groepsreis gepland staat vindt u op hier de informatie over deze reis. Uiteraard kunt u uw wensen voor een groepsreis ook aan ons kenbaar maken.
Ook kunnen wij als gids/reisleider ingehuurd worden door bestaande groepen. Als bioloog kan Erwin veel vertellen over dierlijk gedrag, soortkenmerken, aanpassingen aan de Afrikaanse omstandigheden, etc. Zowel Erwin als Corinne hebben een grote soortenkennis.